BUSINESS POINT ZENICA
Grad Zenica dobiva centar za poduzetnike i investitore
Manager:na/Indikator.ba BiH 18 listopada, 2018
unsplash.com
Izvor fotografije:
unsplash.com

Grad Zenica dobit će Centar za poduzetnike i investitore – BUSINESS POINT ZENICA, koji će svečano biti otvoren 25. listopada 2018. godine. 

Centar će se baviti širokim sprektrom aktivnosti - od pružanja informacija privrednicima o registraciji, izdavanju suglasnosti, cijenama usluga, preko povezivanja poduzetnika sa službama u gradu i pružateljima usluga do poslovnog umrežavanja, suradnje s dijasporom, edukacija, poticaja, uključujući i start-upe. 

Centar će imati i virtualni Business Support Centre (online informacije, chat), a u njegovim prostorijama nalazit će se i Show room (izložbeni prostor proizvoda zeničkih poduzeća). 

Uspostava Centra jedna je od glavnih aktivnosti projekta "Centar za podršku poduzetnicima" koju provodi Agencija ZEDA u suradnji s Gradom Zenica i Udruženjem poslodavaca Zenica

Od ukupno 201.028,14 KM koliko je vrijednost ovog Projekta, Europska unija je financirala 160.150,14 KM kroz zajednički programa Europske unije i Vlade Njemačke. 

Projekt ima za cilj doprinijeti povećanju broja registriranih malih i srednjih poduzeća posredstvom unaprjeđenja koordinacije i komunikacije postojećih stakeholdera za lokalni ekonomski razvoj, poboljšanjem poslovnog okruženja i promoviranjem investicijskih potencijala grada Zenice. 

Povezani članci

1

2

Video
Berislav Marszalek, Entrio
Imamo ljude koji strastveno rade...
februar 2024
ASA Bolnica Sarajevo
DAN KARIJERA ZŠEM-a
Individualnim pristupom studentima, stvaramo ohrabrene mlade intelektualce