SAJAM U BANJA LUCI
Građevinsku sezonu otvara 22. sajam GRAMES-DEMI
Manager.ba 12 ožujka, 2018

U periodu od 14. do 17. ožujka 2018. godine u prostorijama Banjalučkog velesajma, Sajam d.o.o. organizira 22. Međunarodni sajam građevinarstva i elektro-mašinske industrije, te 22. godinu za redom otvara građevinsku sezonu.

Na ovogodišnjem sajmu svoje mjesto naći će najprestižnije kompanije iz svijeta građevinarstva, te elektro i mašinske sfere poslovanja. Svoje proizvode i usluge ponuditi će oko 120 izlagača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i regije. 

Svoju podršku i učešće na sajmu pružili su i Područna privredna komora Banja Luka, Privredna komora Federacije BiH, te Obrtnička komora Federacije BiH. 

Planirana je i posjeta Ministrice za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, Srebrenke Golić.

Svečano otvaranje je zakazano za srijedu, 14. ožujka 2018. godine u 11 časova.

Sajmovi su u svijetu prepoznati kao jedino mjesto gdje se određena industrijska grana i svi njeni aspekti mogu okupiti. Na jednom mjestu se tako nađu proizvodnja, ponuda i potražnja. Tijekom četiri dana trajanja sajma, posjetitelji će imati priliku vidjeti novitete na tržištu iz ovih oblasti, te ostvariti osobni kontakt sa izlagačima. 

Vrata za posjetitelje su otvorena od 10:00 do 19:00 sati. Zvanično zatvaranje sajma je u subotu, 17. ožujka 2018. godine u 15:00 sati.

Video
MOTIVACIJA
Zašto samo 1% ljudi uspije u onome što zamisli?
KOLIKO SMO NAPREDOVALI?
FANTASTIČNA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA: Povijesni period obilježen uspjesima i preokretima
TRGOVAČKI LANAC JOHN LEWIS
Božićna reklama koja osvaja na prvu