ŠIRENJE POSLOVNE MREŽE
FOTO: Otvorena poslovnica BBI banke u Stocu
Manager.ba BiH 16 kolovoza, 2018

U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera, 14.08.2018. u Stocu je otvorena podružnica BBI banke.

Novootvorena poslovnica BBI banke suvremeni je centar koji zadovoljava sve standarde modernog bankarskog poslovanja.

Ovo je treća poslovna jedinica BBI banke u hercegovačkoj regiji, a 33 u Bosni i Hercegovini i zapošljavat će četiri uposlenika.

Kako je kazao predsjednik Uprave  BBI banke Amer Bukvić otvaranjem treće poslovnice na području Hercegovine, BBI banka želi biti još bliže svojim klijentima i omogućiti im vrhunski kvalitet usluge.

„U Hercegovni smo prisutni od 2007. godine i do sada smo u ovu regiju plasirali više od 170 milijuna KM (170. 377. 176 KM).

Od toga skoro 140 milijuna KM (136.718.033 KM) investirano je u privredu Hercegovine, te oko 34 milijuna KM (33.659.143 KM)  stanovništvu.

Naše strateško opredjeljenje jeste pomoć razvoju privrede BiH putem povoljnih financijskih linija za mala i srednja poduzeća. Dolaskom u Stolac želimo u fokus staviti razvoj poljoprivrede i turizma.  Kako bismo poljoprivrednim proizvođačima koji se bave proizvodnjom hrane otvorili nova tržišta u Sarajevu ćemo krajem septembra organizirati Sarajevo halal sajam koji će, između ostalog, ugostiti velike dobavljače i distributere iz cijelog svijeta. Također, želimo dati podršku razvoju turizma i to je jedna od razvojih šansi ove regije", kazao je Amer Bukvić, dodajući kako je za podršku razvoju privredi Stoca uključen top menadžment BBI banke.

"Spremni smo za nastavak i unaprjeđenje suradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima. Uposlenici BBI banke će učiniti sve da naši klijenti u Stocu uspješno rješavaju sve svoje financijske potrebe i projekte u BiH i inozemstvu i da partnerstvo sa BBI bankom bude na obostrani uspjeh i zadovoljstvo", kazao je  Bukvić.

U ime građana Stoca dobrodošlicu BBI banci uputio je Zoran Turković kazavši kako će dolazak BBI banke dati značajnu podršku privredi hercegovačke regije.

Otvaranju poslovnice i presjecanju vrpce prisustvovali su brojni istaknuti građani Stoca, između ostalih: Zoran Turković, Salmir Kaplan, Demir Mahmutčehajić i mnogi drugi.

Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, te subotom od 9 do 13 sati.

BBI banka djeluje u 33 filijale/poslovnica širom BiH, a u 2018. godini je planiran nastavak širenja mreže.

 


 

Povezani članci

1

2

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?