VIŠE OD MILIJUN PUTNIKA OD 2016.
FlixBus slavi 2. rođendan u regiji i 1. rođendan u BiH
Manager.ba BiH 19 lipnja, 2018

Nakon samo godinu dana od otvaranja regionalnog ureda FlixBusa u Zagrebu te prvih linija u ovom dijelu Europe 16.06.2016. godine, otvorene su i prve zelene linije iz Sarajeva prema Sloveniji i Njemačkoj, točnije 15.06. 2017. Time je putnicima iz BiH ponuđen alternativan prijevoz koji je u tradicionalnu autobusnu vožnju uvrstio udobnost uz više prostora između sjedala, sigurnost u modernim potpuno opremljenim autobusima starim u prosjeku tri godine uz visoku razinu usluge poput besplatnog Interneta te utičnica pored sjedala. Mnogobrojne tehnološke inovacije poput besplatne mobilne aplikacije, online kupovine karata putem www.FlixBus.ba, planiranje putovanja putem Google Mape u koju je FlixBus uvršten kao prvi regionalni autobusni prijevoznik, učinile su autobuse poželjnim prijevoznim sredstvom diljem Europe.

Poslovni model koji neprestano razvija tehnološke inovacije donio je promjene u autobusnoj industriji te pretvorio autobuse u poželjno sredstvo putovanja.
˝Današnjem putniku nije dovoljan samo prijevoz od točke A do točke B. Putnik želi iskustvo, udobnost i slobodu. To je ono što FlixBus nudi. Jednostavnost online kupovine karata, brzo istraživanje destinacija putem mobilne aplikacije i cijena koja odgovara budžetu putnika.˝ - izjavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE South regiju.

Sarajevo kao ishodišna točka FlixBusa u BiH, jedna je od 17 destinacija povezanih direktno s Njemačkom i Slovenijom dok se uz presjedanje u najvećim čvorištima poput Münchena ili Frankfurta može presjesti te nastaviti putovanje u neku od 1700 destinacija diljem 27 europskih država.

U Sloveniji i Hrvatskoj FlixBus danas prednjači na međunarodnim linijama povezujući 13 europskih država direktno. Originalan i kreativan poslovni model koji je spojio tradicionalnu industriju s visoko razvijenom tehnologijom osigurao je promjene u svijetu mobilnosti i uzdrmao cijelo autobusno tržište u ovom dijelu Europe te se jednako iskustvo nastoji prenijeti i u Bosnu i Hercegovinu.

˝U ove dvije godine u regiji, te godinu dana u BiH, našu mrežu linija prilagodili smo putnicima i njihovim potrebama za putovanjem. Ne samo kako bi odgovarale njihovom budžetu i s pozicije sigurnosti i udobnosti već i najboljim vremenima polaska i dolaska u željenu destinaciju računajući pritom i nastavak putovanja uz presjedanje u prihvatljivom vremenu. Osim direktnih veza, time smo zapravo omogućili daleko više mogućnosti putovanja iz Sarajeva.˝ - dodao je Dean.

Prvi rođendan u Bosni i Hercegovini uz 15% popusta za najbrže

Za prvi rođendan u BiH unutar 24 sata putnici putem ovog linka https://woobox.com/qsjxnm mogu preuzeti svoj kod/kupon koji vrijedi za sva putovanja do 31.08.2018. Promotivni kodovi mogu se preuzeti od danas 19.06. od 12:00 sati, pa sve do 20.06. u 12:00h. 

Budućnost mobilnosti: FlixMobility grupa predstavila FlixTrain, prvi e-FlixBus te širenje u SAD

FlixMobility je nedavno najavio širenje poslovanja na željeznice te predstavio FlixTrain brend nudeći tako dodatnu alternativu osobnim vozilima i bolju povezanost. Prve 3 destinacije koje trenutno povezuju Njemačku nadopunit će se novima te će do kraja godine biti umreženo 28 destinacija dostupnih željeznicom. Zbog velike potražnje od 21. lipnja ponuda dnevnih polazaka se udvostručuje.

Osim širenja poslovanja na željeznice, FlixBus proširio poslovanje i u SAD. Ured u Los Angelesu otvoren je krajem 2017. godine. Od 31. svibnja povezali su se američke gradove kao što su Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego i Phoenix.

Cilj je do kraja godine u suradnji s 8 regionalnih partnera u SAD-u razviti zelenu mrežu s 1000 dnevnih veza

Novost FlixMobilitya jest i prvi električni FlixBus na duge relacije, čije su testne vožnje počele početkom travnja u Francuskoj, povezujući Pariz i Amiens.

O nama

FlixBus je mladi, europski autobusni operater koji od 2013. godine pruža alternativan, udoban i zeleni način putovanja diljem Europe dostupan svačijem džepu. Zahvaljujući mrežnom planiranju i izvrsnom hi-tech pozadinskom sustavu, FlixBus nudi 250.000 autobusnih veza dnevno u 1.700 destinacija i 28 zemalja te predstavlja najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija. Osnovan u Njemačkoj, start-up od samih je početaka prigrlio iskustvo i kvalitetu regionalnih malih i srednjih poduzeća te s njima uspješno surađuje. Sa sjedištem u Berlinu, Münchenu, Parizu, Zagrebu, Milanu, Stockholmu, Amsterdamu, Aarhusu, Budimpešti, Madridu, Bukureštu i Pragu FlixBus timovi bave se mrežnim planiranjem, korisničkom podrškom, kvalitetom, marketingom i prodajom, kao i procesom planiranja poslovnog i tehnološkog razvoja. Regionalni autobusni partneri, koji su najčešće obiteljska uspješna poduzeća građena na generacijama uspjeha, odgovorni su za svakodnevno obavljanje prijevoza putnika i flotu zelenih autobusa, koji se odlikuju najvišim standardima udobnost i sigurnost. Inovacija, poduzetnički duh i snažan međunarodni brend u kombinaciji s iskustvom i kvalitetom tradicionalnog autobusnog poduzeća, čine snažnu mrežu autobusnih linija unutar Europe. Ovaj jedinstveni međunarodni poslovni model omogućio je zelenim FlixBusevima milijune putnika iz cijele Europe te stvorio tisuće novih radnih mjesta.

Povezani članci

1

Video
MANTAK CHIA
Tehnike za aktiviranje “drugog mozga” u vašem tijelu
MOTIVACIJA
Zašto samo 1% ljudi uspije u onome što zamisli?
KOLIKO SMO NAPREDOVALI?
FANTASTIČNA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA: Povijesni period obilježen uspjesima i preokretima