TRAŽIŠ POSAO?
DARUJTE SAMI SEBE: Ispunite si želju i zablistajte na novom radnom mjestu!
Manager.ba BiH 19 prosinca, 2017

Ako redovito pratite sadržaje portala Manager.ba i poslovne savjete kojima želimo doprinijeti vašem što bržem i efikasnijem zapošljavanju, sigurni smo da ste neke od njih već primijenili na vlastitom iskustvu te da su isti urodili plodom. No, ako vaša potraga za idealnim radnim mjestom još uvijek traje, tu je redovita rubrika koju realiziramo u suradnji s portalom za zapošljavanje Posao.ba.

1. VODITELJ MARKETINGA/MARKETING MANAGER

Satelit Plus d.o.o. raspisuje Natječaj za radno mjesto: Voditelj marketinga/Marketing Manager .

Potrebne kvalifikacije: VŠS/VSS – Ekonomskog smjera, minimalno jedna godina radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, posjedovanje vještina u digitalnom marketingu, sposobnost samostalnog donošenja važnih odluka…

Opis posla i odgovornosti možete pogledati ovdje.

Prilika za prijavu na ovu menadžersku poziciju ističe 28. prosinca 2017. godine. 

2. TEHNIČKI DIREKTOR

Firma Nova Ambienta d.o.o. prepoznatljivo je ime na tržištu BiH i regije i među vodećim je firmama u proizvodnji dizajniranog namještaja i uređenja enterijera u BiH.

S ciljem daljnjeg razvoja poslovanja i proširenja tržišta, u potrazi su za kvalitetnim kadrom koji bi se pridružio timu. Sukladno tome, raspisan je Natječaj za rad na projektiranju i opremanju enterijera na poziciji: Tehnički direktor. 
 
Prijavite se do 06. siječnja 2018. godine. 

3. MARKER DEVELOPER

Proteini.si je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane na prostoru bivše Jugoslavije, kako za profesionalne sportaše tako i za rekreativce, te za ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. 

Proteini.si raspisuje natječaj za mjesto Market developer (komercijalista) prodaje na teritoriji BiH.

Ako se možete pohvaliti visokim stupnjem komunikativnosti, prezentacijskim vještinama i izraženim pregovaračkim sposobnostima, prijavite se na natječaj koji je otvoren do 15. siječnja 2018. godine.

Ovo je mjesto na kojem možete pronaći više informacija. 

Povezani članci

1

2

Video
CRNI PONEDJELJAK
Najveći pad jednogodišnjeg tržišta u povijesti (1987.)
DOKUMENTARNI SERIJAL
"OUR PLANET": Coming Spring 2019.
JIM KWIK
Zašto samo 1% ljudi uspijeva u onome što zamisli?