GASTRO
SWISSPLUS HOTEL: Inspiraciju za ukusna jela kuhari pronalaze u željama gostiju
Manager.ba Lifestyle 13 ožujka, 2018

Bihać je Vaše naredno poslovno odredište, ili možda ljepote ovog grada želite istražiti turistički?

U tom slučaju zasigurno trebate ugodan, suvremen i funkcionalno opremljen apartman u blizini centra grada. Naša preporuka je svakako HOTEL SWISSPLUS, novoizgrađeni objekt po posljednjim modernim standardima gradnje.

SWISSPLUS hotel je odlično povezan sa svim dijelovima grada. Nalazi se na jednoj od glavnih lokacija u gradu, na nekoliko minuta od samog centra, ali ipak u mirnoj ulici koja svojim gostima nudi diskretnost, mir i vrhunski komfor. U neposrednoj blizini su i gradski bazeni, te sportski tereni koji bi svakako bili interesantni svim gostima. Odličnom smještajnom lokacijom svojim gostima nudi i mogućnosti jednostavnog iskoraka u samo srce svih bihaćkih zbivanja.

Po čemu je spomenuti hotel poseban i čime privlači svoje goste? 

Osvježenje je gradu Bihaću, kako svojim modernim izgledom, tako i ugodnom domaćinskom atmosferom. U sklopu SWISSPLUS hotela je i restoran koji se može pohvaliti vrhunskim jelima, izgledom i okusom. Sve ove komponente uspješno privlače goste, ali još bitnije, uspijevaju ih zadržati. To je svakako i cilj koji se uspješno ispunjava.

Vrhunski hotelski doživljaj brojne će goste zasigurno ponovno vratiti na ovo mjesto. Koji su prostorni kapaciteti koji stoje na raspolaganju Vašim gostima? 

Sam hotel raspolaže sa 15 soba, jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim. Sve sobe su studio apartmanskog tipa, dakle svaka ima malu ali potpuno opremljenu kuhinju, klimu, podno grijanje, kablovsku TV, besplatan Wi-Fi. U prizemlju je već spomenuti restoran, a važno je dodati i da je izvan objekta besplatan parking osiguran video nadzorom koji je na raspolaganju svim našim gostima.

Koja jela kuhinje biste posebno istaknuli?

Kuhinja nudi brojne vrhunske specijalitete, bazirane na principu zdrave prehrane, a izdvojili bismo neke od njih na osnovu komentara i ocjena zadovoljnih gostiju:

- razne paste sa piletinom, sirom ili povrćem,
- salate sa piletinom, puretinom ili tunom,
- piletina u umaku od senfa, wok piletina,
- punjena pogača u bijelom umaku,
- razna jela s teletinom, bifteci, rižota,
- dezerti po svačijem ukusu od kojih se najviše izdvaja cheesecake u čaši

Gdje pronalazite inspiraciju za nova jela?

Inspiraciju za nova jela kuhari pronalaze prvobitno u željama i savjetima naših gostiju, te iste svojim radnim iskustvom pretvaraju u uspješno djelo.

Vaša definicija uspješnog ugostiteljstva?

Za uspješno ugostiteljstvo, pored profesionalne usluge i vrhunske čistoće, bitno je svakom gostu dati pažnju koju zaslužuje i njegov povratak je zagarantovan. Ipak, sami gosti su i dovoljan razlog uspješnog poslovanja.

O Autoru
Manager.ba
Video
MOTIVACIJA
Zašto samo 1% ljudi uspije u onome što zamisli?
KOLIKO SMO NAPREDOVALI?
FANTASTIČNA INDUSTRIJSKA REVOLUCIJA: Povijesni period obilježen uspjesima i preokretima
TRGOVAČKI LANAC JOHN LEWIS
Božićna reklama koja osvaja na prvu